Yeniköy İlkokulu
Yeniköy İlkokulu Yeniköy Köyü Göle,ARDAHAN

VİZYON

Aydın; Çağdaş; Akla ve Bilime İnanan; Üretken; Hoşgörülü; Kendine Güvenen ve İnanan; Saygı duyan ve saygı duyulan; Mustafa Kemal Atatürk´ün bizlere bıraktığı değerleri anlayan ve o değerler sahip çıkan; bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Değişim ve gelişmelere açık,kendine güvenen , çevresine saygılı , yaratıcı fikirler üreten , sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmek , Öğrencilerin sahip olduğu yetenekleri fark etmek ve bu yeteneklerin gelişmelerine yardımcı olmak , Öğrencilerin sosyal yaşantısında da kullanacağı davranışları iyi bir şekilde kazandırmak. Dürüstlük , sorumluluk , samimiyet , kişisel hak ve özgürlükler , karşılıklı saygıyı her ortamda ve her zaman korumak ve teşvik etmek, Ülkesinin gelişmesi için çok çalışması gerektiğini bilecek , duyarlı ve kültürlü bireyler yetiştirmek , Okulun demokratik bir öğrenme toplumu olarak korunması amacıyla , ifade özgürlüğü ve aktif öğrenci katılımını her zaman desteklemek, Bu misyonları gerçekleştirmek için YENİKÖY ORTAOKULUNUN ‘nun temel amacı elindeki imkanları en üst seviyede kullanarak , öğrencilere kendilerini geliştirebilecek bir eğitim ortamı sağlamak , gelişmeleri takip ederek okulu daha da ileriye götürmek olacaktır.

Tam gün

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

5 adet 1+1,3 adet 2+1 lojman bulunmaktadır. Lojmanlar kalorifer ile ısınmaktadır.

İl merkezine 38 km, İlçe merkezine 38 km uzaklıktadır.